Vandalisme, inbraak, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. Jaarlijks wordt voor vele miljoenen euro’s aan schade aangericht aan bouwterreinen. Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat het alleen maar erger wordt. Vooral ’s avonds, in de weekeinden en vakantieperiodes vallen bouwterreinen ten prooi aan diefstal en vandalisme. Een hek houdt vandalen en criminelen niet tegen.

Bouwbewaking wordt steeds populairder en dat heeft alles te maken met de opgenoemde feiten. Met bouwbewaking wordt uw bouwterrein ten alle tijde bewaakt. Daarnaast is het ook nog eens een betaalbare en unieke beveiligingsoplossing.

Met deze oplossing kan uw bouwplaats beveiligd worden tegen ongewenste personen op het terrein, zoals vandalen, inbrekers of spelende kinderen. Daarnaast beschermt u ook uw terrein tegen diefstal van waardevolle goederen.

Bouwplaatsen kunnen afgeschermd worden met bouwhekwerken, mankracht en een systeem dat er voor zorgt dat ongewenste personen die het bouwterrein betreden gedetecteerd kunnen worden. Met bouwbewaking bent u verzekerd dat uw bouwterrein optimaal beveiligd is tegen ongewenste indringers.