Voor transport beveiliging is Attent Service een zeer betrouwbare partner. Bij ons komt veiligheid in de breedste zin van het woord altijd op de eerste plaats. Transport beveiliging is niet alleen achter een vrachtwagen van A naar B rijden.  Het vereist de aandacht en inzet van echte specialisten, die Attent Services u kan bieden.

Attent Service zet alleen specialisten die hun sporen reeds verdiend hebben binnen de transport beveiliging. Er worden steeds meer waardevolle producten en documenten op een veilige manier getransporteerd. Attent Service beveiligen en begeleiden waardevolle transporten in alle soorten en maten, vanaf A tot B.

Geld –en Waardetransport Begeleiding
Bij geld –en waardetransporten weten maar enkele aangewezen personen binnen het bedrijf welk voertuig door ons gevolgd wordt. Wij voeren ook voorverkenningen uit, om na te gaan of het transport wordt afgelegd.

Zo heeft u de mogelijkheid het voertuig laten waarschuwen niet naar een bepaalde locatie te gaan of zijn route te wijzigen. Wij kunnen door onze onopvallende voertuigen ook zaken waarnemen die wij melden bij bijvoorbeeld de politie. Personeelsonderzoeken (vaste dienst of nog in voor selectie) behoren ook tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor uw transport oplossing op maat.