Bedrijfsprofiel ASN Beveiliging

Verzekerd van veiligheid met Attent Services Nederland.  Beveiliging van evenementen, objecten, personen, transporten en horeca maar bijvoorbeeld ook tour-management en brandveiligheid. Het dienstenpakket van Attent Services Nederland voorziet in nagenoeg elk hedendaags veiligheidsvraagstuk.

Attent Services Nederland constateert dat de afgelopen jaren veiligheid tot een veelomvattend vraagstuk is uitgegroeid. Toch vormen ingrediënten als een goede teamgeest, een representatief voorkomen en goed opgeleide mensen nog steeds de basis voor elke succesvolle beveiligingsopdracht.

Dankzij intensieve trainingen wordt een goede teamgeest opgebouwd, waardoor onze mensen als een team elk veiligheidsprobleem het hoofd kunnen bieden. Een opdracht begint bij een goede risicoanalyse.

Attent Services Nederland zit daarom steeds vaker al in een vroeg stadium van een project met de klant om de tafel. Samen worden de risico’s, van brandveiligheid tot EHBO-diensten, in kaart gebracht waardoor tijdens een opdracht op een adequate wijze op onverwachte situaties kan worden ingegrepen.

De kracht van Attent Services Nederland schuilt in een hecht teamverband. Door middel van gezamenlijke trainingen en cursussen, zoals het verzorgen van een interne cursus fouillering, zijn al onze medewerkers volledig gediplomeerd om uw evenement of project te beveiligen. Naast deze trainingen houden we onze mensen scherp door hen de mogelijkheid te bieden te trainen.

Een beveiligingsteam vormt het visitekaartje van uw opdracht. Vanuit deze filosofie staan onze gastheren en vrouwen de bezoekers altijd vriendelijk te woord. Dus van een galadiner tot mobiele surveillance, met Attent Services Nederland bent u verzekerd van een op maat gesneden beveiligingsteam.